tirsdag 3. august 2010

Premier League

Det nærmer seg sesongåpning med stormskritt. Som vi nevnte i forrige post er det masse som skal skje før en ny Premier League sesong skal sparkes i gang. Mark Hughes skal jo ta over Fulham dette året, og vi var spente på om norske spillere fortsatt skulle være i troppen, men sier at ingen av Fulham-stjernene forlater klubben, dette gjelder også Brede Hangeland.

På VG skriver de også at Liverpool kanskje skal få en kinesisk eier - det er visstnok snakk om en finansfyrste. En figur som ikke har problemer med penger, i alle fall. Liverpool ba Fabio Aurelio om å ryke og reise for to måneder siden, men nå har han signert en ny kontrakt med Liverpool. Ikke nok med det, men Liverpool er i ferd med å skaffe seg erstatter(e) for Mascherano, da han bestemte seg for å forlate klubben. Les hele saken her.

På TV2sporten sin hjemmeside, finner dere en komplett liste over Premier League overganger i år. Dette er en liste som er et "must" for alle Premier League interesserte. Klikk her for å komme dit.

Andre nyheter det kan være greit å få med seg fra TV2:

- United tester finsk keeper
- Torres gleder seg til ny sesong med Liverpool
- Rooney røyker (typisk oppstyrsoppslag - gutten er da myndig?)


Nå skal vi ha et aldri så lite "leserspørsmål" her på bloggen. Hva syns dere om at Norway Cup spillere blir dopingtestet?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar