mandag 23. august 2010

Alt om Premier League!

Engelsk Premier League er i gang. Mye har skjedd, men mye har også skjedd som forventet. Vi i bloggen har enda ikke fått ut fingeren når det gjelder tippetips, men det kommer snart!

Vi fortsetter å snakke om engelsk fotball, og her kommer det noen nyheter. Vi anbefaler alle å lese på VG og TV2, da vi mener dette er de beste stedene for sportsnyheter på nettet!

- Jovanovic
- Glad for engelsk VM-flopp
- Nok en franskmann til Arsenal
- Hangeland - fra synder til helt
- Bradley til Villa?
- Historisk Gallas-overgang

Det overrasket kanskje ingen at Chelsea skulle starte bra i år, men at de skulle vinne 6-0 for andre gang var kanskje litt overraskende. De topper suverent tabellen etter to spilte kamper. Kanskje skal det mye til for å ta Chelsea i år? Vi håper på en spennende fortsettelse, og håper å få se mange spennende kamper med dette maskinlaget også i år!

Mens de fleste jenter går rundt og forteller rykter om hverandre, kan vel vi gutta gå inn på TV2-sporten å lese om Mandagens Premier League sladder. Vi synes dette er helt passende, da vi også tross alt må holde oss oppdaterte ;)

Det er på tide at Manchester City begynner å vise seg frem etter alle løftene de har gitt til fansen, og hva som faktisk forventes av dem. Men, sånn kan det også gå.

Det skjer mye i Premier League, og sesongen har akkurat begynt. Mange lurer på hvordan Liverpool skal klare seg denne sesongen, og det vil tiden vise. Vi har masse å se frem til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar